• Ma - Vr 08:00 - 16:30 uur
  • 053 - 46 15 605
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Persoonlijk

SPI staat dichtbij haar klanten en is betrokken. Samen zoeken wij naar de best passende oplossing! Voor elke klant gebruiken wij onze jarenlange ervaring en expertise om het beste advies te geven! Wij streven naar, en investeren in, lange termijn relaties.

Specialisme

Door gekwalificeerd personeel en meer dan 30 jaar praktijkervaring is SPI gespecialiseerd in veel verschillende druktechnieken en textielsoorten.

Passie & ontzorging

SPI blijft door ontwikkelen en besteedt aandacht aan de nieuwste ontwikkelingen en trends! SPI beschikt ook over de mogelijkheid om klanten te ontzorgen op het gebied van transport.

spi-overons.jpg

Al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in textieldruk

SPI Textieldruk+ is een gespecialiseerde textieldrukker die alle facetten in eigen huis heeft. Dankzij een modern machinepark en gekwalificeerd personeel zijn wij in staat om elke vorm van textiel te bedrukken. SPI verzorgd de bedrukking van promotie-, sport-, werk en vrijetijdskleding en kan de kleding uiteraard ook aan u leveren, bedrukt of onbedrukt! 

T-shirts, polo's, sweaters, broeken, petten, stropdassen, schorten, paraplu's en ga zo maar door. SPI voorziet een breed assortiment aan artikelen van de juiste bedrukking. 

Alles is bij SPI mogelijk! Dankzij nauwe samenwerkingen met de grootste leveranciers kan SPI leveren tegen de scherpste prijzen in een oplage van 1 tot 10.000 stuks! Ook voor het bestellen van veel verschillende soorten textiel transfers bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt alvast een kijkje nemen in ons assortiment of bekijk de verschillende druktechnieken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs voor een kopje koffie, zodat wij de verschillende mogelijkheden kunnen bespreken en een passende oplossing kunnen aanbieden!

Tot ziens - SPI Team

Werken bij SPI?

Hard werken, plezier in je werk en werken met een leuk team in de textielindusterie. Zijn deze kenmerken jou op het lijf geschreven? Dan zoeken we jou als onze nieuwe collega. Kijk hieronder of één van de vacatures bij jou past!

Open sollicitatie

Open Sollicitatie

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures beschikbaar, maar je mag altijd je CV naar ons opsturen via info@spidruk.nl

Afstudeer stage

Afstudeer stage

SPI is op zoek naar een enthousiaste en bevlogen student voor een afstudeeropdracht in de richting van Bedrijfskunde, Online Marketing en/of E-commerce. Een unieke kans om ideeën direct toe te passen in de praktijk en resultaat direct te meten! Neem voor meer informatie contact op via info@spidruk.nl

© 2024 SPI Textieldruk+