• slide1

Borduren

Zeer duurzaam, de luxe finishing touch van uw (bedrijfs)kleding, badtextiel, caps enzovoorts! Uit te voeren in tientallen glanzende en briljante kleuren.

De techniek

Het te borduren logo, tekening of tekst wordt op de computer gedigitaliseerd en omgezet naar een stekenpatroon. De computergestuurde borduurmachine "borduurt" vervolgens op korte tijd een perfect eindproduct.

Rechtstreeks of losse badges

Rechtstreeks

De borduring kan rechtstreeks op het textiel gemaakt worden. Meestal wordt dan een verstevigingslaag aan de achterzijde van het textiel meegeborduurd.

Badges

Een badge is een logo- of tekstborduring op een stukje stevige stof die is afgewerkt met een kaderrand. U bevestigt vervolgens de badges op de kleding.
Als uw kleding te dun is om een nette borduring op te maken, is een badge de perfecte oplossing
Een ander voordeel is dat u badges van het ene kledingstuk naar het andere kunt verplaatsen, als uw kledingstuk versleten is bijvoorbeeld.
Badges kunnen op voorraad worden aangemaakt, u heeft dan snel uw borduring op nieuwe kledingstukken!

Voordelen

Borduren heeft diverse voordelen:

  • Borduringen hebben een zeer luxe uitstraling;
  • De wasbaarheid is perfect: tot wel 90 graden. Dit maakt borduren bij uitstek geschikt voor bedrijfskleding. Maar ook voor kleding die veelvuldig heet wordt gewassen of chemisch gereinigd wordt, is borduren een duurzame mogelijkheid. Denk hierbij aan koksbuizen of schorten.
  • Het is mogelijk om van uw geborduurde badge een aantal exemplaren te laten maken, die daarna snel voorhanden zijn als u een nieuw kledingstuk van uw logo wilt voorzien;

Wassen en strijken

Borduurwerk is wasbaar tot 90 graden en kan chemisch gereinigd worden. Let op: uw kleding kan vaak niet zo heet gewassen worden. Borduringen kunnen gestreken worden en kunnen in de wasdroger.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy