• slide1

Werkkleding

Werkkleding voor in de horeca, in de bouwsector, de zorg en nog veel meer sectoren, allemaal voorzien van uwbedrijfslogo.

Uw werkkleding met uw eigen bedrukking

Ook op de zaak wilt u functionele en aantrekkelijke kleding. De Belastingdienst verlangt daarnaast vaak van bedrijven dat zij hun werkkleding voorzien van bedrijfslogo's. En u wilt dat deze logo's ook na veelvuldig wassen er nog goed uitzien.
Logo's kunnen gedrukt of geborduurd worden, in een oplage van 1 tot duizenden.
Wij bedrukken alle soorten werkkleding: van sloven en schorten tot overalls, doorwerkjassen, t-shirts, blouses en overhemden en nog veel meer.

Personaliseren van de kleding

Om ervoor te zorgen dat uw personeel zijn eigen jas terugvindt in de garderobe kunnen wij de kleding van de naam van de personeelsleden voorzien.

Locatie bedrukking

De werkkleding kan aan de voorzijde bedrukt worden, op de linker- en of rechterborst, op de rug, op de mouwen (in de lengterichting of overdwars), broekspijpen, en een combinatie van dit alles!

Werkkleding uitzoeken

U kunt op deze site werkkleding uitzoeken en dit vervolgens bij SPI Textieldruk + bestellen. Als u liever langskomt kan dat ook: wij beschikken over alle catalogi (veel meer dan op de site is vermeld) en helpen u met het uitzoeken.
Als u de werkkleding liever elders koopt en bij ons wilt laten bedrukken is dat ook geen enkel probleem.

Prijzen

Prijzen van de werkkleding hangen af van het artikel, het aantal, het merk en de kleur. Voor de prijzen van de bedrukking geldt dit ook: wij bekijken samen met u wat u gedrukt wilt zien en maken een maatwerk-offerte! U kunt altijd bellen op 053 - 4615605.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy