• slide1

Sportkleding

Sportkleding voor zaal- en veldsporten, atletiek- en hardloopkleding, katoen, polyester of zgn. functioneel textiel: SPI Tektieldruk + bedrukt het voor u.

Wist u dat...

SPI Textieldruk + de kleding bedrukt van FC Twente, volleybaltopper Orion en diverse andere regionale en nationale topsporters!

Geschikt voor bedrukken in één en meerdere kleuren

Sportkleding kan voorzien worden van bedrukking in flock of inkt, en (geborduurde of gedrukte) badges. Uw clublogo alsmede de sponsorbedrukking wordt vakkundig op de kleding aangebracht.

Namen en rugnummers

Bij diverse teamsporten wordt elk shirt van een naam en rugnummer voorzien. Wij beschikken over diverse types rugnummers die wij in elk gewenst nummer en afmeting op de shirts (of broeken) kunnen aanbrengen.

Locatie bedrukking

De kleding kan aan de voorzijde bedrukt worden, op de linker- en of rechterborst, op de rug, op de mouwen (in de lengterichting of overdwars), op de broekspijpen, en een combinatie van dit alles!

Sportkleding bij ons uitzoeken of zelf aanleveren

U kunt op deze site sportkleding uitzoeken en dit vervolgens bij SPI Textieldruk + bestellen. Als u liever langskomt kan dat ook: wij beschikken over alle catalogi en helpen u met het uitzoeken.
Mocht u liever de kleding elders kopen en bij ons laten bedrukken: ook dit is geen enkel probleem.

Prijzen

Prijzen van de kleding hangen af van het aantal, het merk en de kleur. Voor de prijzen van de bedrukking geldt dit ook: wij bekijken samen met u wat u gedrukt wilt zien en maken een maatwerk-offerte! U kunt altijd bellen op 053 - 4615605.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy