• slide1

Polo's

Polo's met korte of lange mouwen, polosweaters, effen of gestreept, dames-, heren- of kindermodellen in ontelbare kleuren en kwaliteiten.

Geschikt voor bedrukken, borduren enzovoorts

Polo's zijn geschikt voor diverse soorten bedrukkingen en borduringen: van een éénkleurige bedrukking tot een full-color print! Ook kunnen wij uw textiel van een flockprint voorzien: dit is zeer geschikt voor kleine oplages of als u op elk shirt een andere bedrukking (bijvoorbeeld een naam) wilt hebben.

Locatie bedrukking

De polo's kunnen aan de voorzijde bedrukt worden, op de linker- en of rechterborst, op de rug, op de mouwen (in de lengterichting of overdwars), en een combinatie van dit alles!

Shirt uitzoeken

U kunt op deze site een poloshirt uitzoeken en dit vervolgens bij SPI Textieldruk + bestellen. Als u liever langskomt kan dat ook: wij beschikken over alle catalogi en helpen u met het uitzoeken.

Prijzen

Prijzen van de polo's hangen af van het aantal, het merk en de kleur. Voor de prijzen van de bedrukking geldt dit ook: wij bekijken samen met u wat u gedrukt wilt zien en maken een maatwerk-offerte! U kunt altijd bellen op 053 - 4615605.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy