• slide1

Jassen en jacks

Regenjassen en winterjassen, sportjacks en doorwerkjassen voor in de bouw, voorzien van (bedrijfs- of club-)logo of naam.

Uw eigen jas met uw eigen bedrukking

Jassen zijn geschikt voor diverse soorten bedrukkingen en borduringen: van een éénkleurige bedrukking tot een full-color print! Ook kunnen wij uw textiel van een flockprint voorzien: dit is zeer geschikt voor kleine oplages of als u op elke jas een andere bedrukking (bijvoorbeeld een naam) wilt hebben. Geborduurde of bedrukte badges kunnen prima aangebracht worden op jassen.

Locatie bedrukking

De jassen kunnen aan de voorzijde bedrukt worden, op de linker- en of rechterborst, op de rug, op de mouwen (in de lengterichting of overdwars), en een combinatie van dit alles!

Jas uitzoeken

U kunt op deze site een jas uitzoeken en dit vervolgens bij SPI Textieldruk + bestellen. Als u liever langskomt kan dat ook: wij beschikken over alle catalogi en helpen u met het uitzoeken.
Als u de jassen liever elders koopt en bij ons wilt laten bedrukken is dat ook geen enkel probleem.

Prijzen

Prijzen van de jassen hangen af van het aantal, het merk en de kleur. Voor de prijzen van de bedrukking geldt dit ook: wij bekijken samen met u wat u gedrukt wilt zien en maken een maatwerk-offerte! U kunt altijd bellen op 053 - 4615605.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy