• slide1

Bodywarmers

Bodywarmers voor dames, heren of kinderen, voor uw vriendenclub, sportteam, voor op het werk. Vakkundig gezien van uw (bedrijfs)logo of -naam

Geschikt voor diverse soorten bedrukking

Bodywarmers zijn geschikt voor diverse soorten bedrukkingen en borduringen: van een éénkleurige bedrukking tot een full-color print! Ook kunnen wij uw textiel van een flockprint voorzien: dit is zeer geschikt voor kleine oplages of als u op elke bodywarmer een andere bedrukking (bijvoorbeeld een naam) wilt hebben. Geborduurde of bedrukte badges kunnen prima aangebracht worden op bodywarmers.

Locatie bedrukking

De bodywarmers kunnen aan de voorzijde bedrukt worden, op de linker- en of rechterborst, op de rug, en een combinatie van dit alles!

Bodywarmer uitzoeken

U kunt op deze site een bodywarmer uitzoeken en dit vervolgens bij SPI Textieldruk + bestellen. Als u liever langskomt kan dat ook: wij beschikken over alle catalogi en helpen u met het uitzoeken.
Als u de bodywarmers liever elders koopt en bij ons wilt laten bedrukken is dat ook geen enkel probleem.

Prijzen

Prijzen van de jassen hangen af van het aantal, het merk en de kleur. Voor de prijzen van de bedrukking geldt dit ook: wij bekijken samen met u wat u gedrukt wilt zien en maken een maatwerk-offerte! U kunt altijd bellen op 053 - 4615605.

© 2014 SPI Textieldruk + :: Disclaimer :: Uw privacy